VÄNTTI GOLF

"Väntissä golf on halvempaa kuin sauvakävely"

Tervetuloa Väntti Golfin sivuille

Mäntyharjulla, Toivolan kylässä, eteläsavolaisessa maalaismiljöössä sijaitseva Väntti Golf on kaikille avoin ja ilmainen golfkenttä.

Väntti Golf sai alkunsa, kun kirpputorilta vuonna 2008 ostetut mailat ja niillä aloitetut lyöntiharjoitukset saivat Kyösti Ollikaisen "hurahtamaan" golfiin täysin. Lyöntiharjoituksille ei enää loppukesästä riittänyt yksi lippu pellonkulmassa, vaan lisää väyliä oli saatava. 

Golfin iloa kaikille

Ollikainen on rakentanut vanhan kotitilansa maille 18 väylän ja 12 viheriön golfkentän kaikkien golfista kiinnostuneiden harjoittelukentäksi. Moni Ollikaisen ystävä ja tuttu on aloittanut golf-harrastuksensa Väntti Golfissa.  Viime vuonna pelikertoja Väntissä kertyi n. 6000.   

Olet tervetullut koska tahansa. Et tarvitse muuta kuin avoimen mielen, Väntti Golfista saat kaiken muun; lainamailat, pallot, bägit, teet ja opastustakin saat vakikävijöiltä. Koska kenttä on pienehkö ja samoille viheriöille pelataan eri suunnasta huolehdi omasta ja muiden turvallisuudesta. Väntti Golfissa pelaat aina omalla vastuulla.   

Kenttäkartat ja tuloskortit löydät "Tietoja kentästä" kohdasta. Myös klubiterassilla on kenttäkarttoja ja tuloskortteja saatavilla ja välineet löydät terassin läheisyydestä. Kirjoita nimesi klubilla olevaan vieraskirjaan ja sitten vaan pelaamaan!

 Tervetuloa ja hyviä lyöntejä!

VÄNTISSÄ TAPAHTUU


SCRAMBLE KILPAILU    LAUANTAI 21.5.  ILMOITTAUDU KLIBILLA

OLEVAAN LISTAA.

PARIT ARVOTAAN.  3 PARASTA PALKITAAN, ERIKOISKILPAILUJA, 

ARVONTA PALKINTOJA.        TERVETULOA !
KERÄÄ HARJOITUSLYÖNTI PALLOSI POIS KENTÄLTÄ !